We zijn LIVE!

We zijn LIVE!

by Marijke
Het is zover!

Na maanden bezig te zijn geweest met het schrijven en herschrijven van teksten, zoeken naar al het bestaande lesmateriaal (*note to myself: orden je computer lieve meid), het bouwen van de website en het ontwerpen van nieuw lesmateriaal is het moment daar: de nieuwe website van Geflipt?! staat online!

Wat gaan je hier vinden?

Voor leerkrachten: gratis lesmateriaal (ik herhaal GRATIS!)

Voor kinderen: een overzicht van alle video’s (super handig gesorteerd op vak & onderwerp)

Voor geïnteresseerden: een beeld van wat Geflipt?! precies is & waar je Geflipt?! voor kunt benaderen (samenwerken vind ik namelijk super leuk!)

Wat vind je van mijn nieuwe website?

We kennen allemaal wel een kind die met kraaloogjes komt vragen: ‘En wat vind je van mijn tekening?’. Nou zo voel ik me dus ook. Ik ben mega benieuwd naar wat jij van de nieuwe website vindt! Laat het vooral hieronder weten.

You may also like

Leave a Comment